Coloane si Pilastri

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pret: 500 - 750 ×
Pilastru PL130
nou

Pilastru PL130

620,00 Lei

Cel mai probabil, ai văzut coloane și pilaștri în Roma, în Athena sau în poze cu construcții grandioase din perioada Imperiilor. Aceste elemente au devenit, în timp, coloane decorative și pilaștri decorativi folosite în designul caselor moderne. Și foarte apreciate pentru rolul lor atât estetic, cât și funcțional. Gândește-te cum două coloane decorative pot despărți un spațiu mare în spații cu destinații diferite sau cum doi pilaștri pot încadra un raft de bibliotecă. Adăugând o notă spectaculoasă locului.

Coloane decorative
De obicei folosite în structura de rezistență a construcțiilor din antichitate, coloanele au fost adoptate cu succes în designul de interior, sub numele de coloane decorative. Adică nu îți poți baza tavanul pe aceste coloane, dar ele pot servi la delimitarea spațiilor dintr-un loc, la scoaterea în evidență a unor obiecte mai mari, ca ușile. Pot fi foloste și în spații mari, în restaurante, spa-uri sau vile încăpătoare, cât și în spații mici (coloane decorative de dimensiuni mici). Totul ține de ochiul designerului sau viziunea proprietarului. 


Pilaștri decorativi
Despre pilaștri, Rudolf Wittkower, istoricul de artă german, spunea că este transformarea logică a coloanei ca decorațiune de perete și că poate fi definit ca o coloană plată, care și-a pierdut volumul 3D. Pilaștrii au rol, de cele mai multe ori, pur decorativ și sunt folisți pentru a încadra biblioteci, ferestre sau pentru a da viață pereților. Sunt folosiți, de multe ori, în combinații moderne.

Coloane și pilaștri rezistenți
Făcute din poliuretan de înaltă densitate, coloanele și pilaștrii noștri sunt rezistenți la șocuri și umiditate. Se montează ușor și nu au nevoie de vreun tratament special după montare: un șters de praf le este suficient. Pot fi vopsiți în diverse culori, deși am observat că majoritatea preferă să îi lase în alb, culoarea lor naturală.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!